Följ med på en kurs i kreativt skrivande och yoga i vackra Mölle i mars

Pia Wetterberg   2018/12/20

Detta är en kurs för dig som vill kombinera kreativt skrivande med yoga och meditation och samtidigt njuta av en ljuvlig tillvaro på Hotel Kullaberg i vackra Mölle. Under de här dagarna får du känna att detta helt och hållet är din egen tid och att du är fri från de utmaningar och krav du möter i vardagen – det blir en unik möjlighet för dig att hitta fokus och kreativ kraft.

Kursen startar torsdagen den 28 mars med lunch och därefter följer några varierande och intensiva dagar. Tiden är fylld av skrivpass med olika teman som karaktärsfördjupning, synopsis, gestaltning, fritt skrivande samt egna skrivövningar. Detta varvas med yoga och meditation med syfte att öppna ditt inre för ett kreativa flöde. Det kommer även att finnas tid att njuta av naturen. Kursen avslutas med en gemensam lunch på söndagen.

Ledare för kursen är författaren och skrivcoachen Ulrika Jannert Kallenberg som också arbetar som redaktör, journalist och litterär översättare och Pia Wetterberg som är lärare i yoga- och mindfullness och även jobbar med personlig utveckling.

Kursen riktar sig både till dig som aldrig satt dina tankar på pränt och till dig som har en färdig idé eller ett påbörjat manus. Kanske är du också nyfiken på att testa yoga eller så har du hållit på med yoga ett tag och känner dig redo för nästa steg – både yogan och skrivandet anpassas efter just dina unika förutsättningar.

Kursen äger rum i det vackra Hotel Kullaberg i Mölle, där du får uppleva inspirerande miljö från en svunnen tid och här kan du fokusera på dig själv och ditt skapande. Läs mer om hotellet på www.hotelkullaberg.se

I priset ingår frukost, lunch, fika och en trerättersmeny som köksmästaren komponerar efter tillgång och säsong. Du kan välja mellan att bo i delat dubbelrum till en kostnad av 10 200 kronor eller i ett enkelrum för 11 800 kronor (dryck till middagen på kvällen ingår inte i priset). Anmälningsavgiften 1500 kronor betalas direkt vid anmälan och resterande belopp faktureras för betalning senast den 25 februari 2019.

Avbokningsregler:
Anmälan till kursen är bindande, men inte personbunden. Vid avbokning debiteras du enligt följande såvida du inte skickar en ersättare: 60–30 dagar före kursstart: 50 procent av kursavgiften.
30–0 dagar före kursstart: 100 procent av kursavgiften. Vid uppvisande av läkarintyg betalar du enbart anmälningsavgiften.

Ta med dig bekväma kläder och antingen block och penna eller dator.

Varmt välkommen!

Länk till anmälan

Facebooktwitterlinkedin

Skriv en kommentar